sunnuntai 17. heinäkuuta 2011











Käytiin tossa muistaakseni edellisviikolla Heidin kanssa kuvailemassa Pispalassa vanhaa tulitikkutehdasta, joka on nykyisin täynnä graffiteja. Hylättyjä rakennuksia on muitakin, kierrettiin melkein kaikki. Samana iltana sattui samassa paikassa olemaan sitten Mustan Pispalan avajaiset, jonne mentiin kuuntelemaan musiikkia ja seurustelemaan ihmisten kanssa. Oli aika mukavaa, oli kiva olla ulkona kahteen yöllä ilman kiirettä mukavassa seurassa... Kuvia on paaaljon paljon enemmänkin.

Mulle tuottaa vähän vaikeuksia sen suhteen, että mitä kuvia aina oikein laittaisin. Tuntuu etten osaa päättää ja sitten ne jää laittamatta.




Tässä vähän uudempaa kuvaa musta. Hiukset on tosiaan pitkän vaalean kauden jälkeen taas mustat. Uus neuletakki btw, JC:n alesta löyty about 7,5 euron hintaan ~ Ja olishan kaikkea muutakin "uutta" mutta en vaan saa aikaiseksi esim. kuvata niitä.

Mutta joo, huomenna olis sitten pikkuveljen rippijuhlat. Kidutusta, sanon minä. Pitäkää te kivaa kun kärvistelen toisen puolen sukulaisten kanssa, yh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti